Vés al contingut

Directora: Elisenda Tarrats Pons

Fites destacades

  • I Mostra d’Emprenedoria Universitària. La Universitat de Girona (UdG) i la Universitat de Vic- Universitat Central de Catalunya, en el marc de la Xarxa d’Emprenedoria Universitària (XEU), han organitzat la I Mostra d’Emprenedoria Universitària, que ha tingut lloc el dia 5 de maig de 2022 a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la UdG.
  • Projecte G-Accelerator. Acceleració d’onze projectes emprenedors en el programa de formació i acceleració de cinc mesos per a emprenedors de nova generació amb idees innovadores i disruptives per a la creació d’empreses amb impacte social. Aquest projecte s’ha desenvolupat en col·laboració amb la Global Business School Barcelona.
  • TFG Innova. Nova edició dels TFG Innova modalitat de Treball Fi de Grau (TFG), que implica el desenvolupament d’un pla de negoci sobre una idea emprenedora. La Unitat d’Emprenedoria ha estat la responsable de coordinar els TFG d’aquesta modalitat en les diferents facultats. Així mateix, anualment la Fundació Caixa d’Enginyers premia els millors treballs.
  • Organització i implementació de la novena edició del curs de formació contínua: Innovation on Business Planning for Entrepreneurs. Hi ha hagut 25 participants. Aquest curs ha tingut per objectiu proporcionar als futurs investigadors els coneixements clau sobre el desenvolupament de plans d'empresa, fent especial èmfasi en el disseny i execució de projectes de recerca i/o científics.
  • Programa d’Acceleració Explorer. Se n’ha desplegat una nova edició, amb 16 participants. El programa Explorer contribueix a experimentar l'emprenedoria com a opció professional. Durant 12 setmanes, es treballa sobre la seva idea de negoci transformant-la en un negoci sostenible i que contribueixi a assolir els ODS 2030, amb un enfocament pràctic i basat en dinàmiques d'aprenentatge social.

​​​

Resum del curs 

 

La Unitat d’Emprenedoria anualment contribueix que l’alumnat amb inquietuds emprenedores puguin iniciar o consolidar el seu projecte rebent formació, assessorament i mentoratge durant el procés de generació i desenvolupament de la idea emprenedora, així com de creació de l’empresa. S’ofereixen des d’activitats curriculars a no curriculars per adaptar-se a les necessitats de cadascun dels participants. A part, mitjançant els programes que coordina i promou la unitat, l’emprenedor o emprenedora entra en contacte amb una comunitat internacional d’emprenedora i pot accedir a nous recursos i serveis del seu interès. Durant el curs 2021-2022 ha participat en diferents projectes estratègics que ajuden a ampliar l’ecosistema emprenedor del qual la UVic-UCC forma part.

 

Document adjunt