Vés al contingut

Director: Marc Aliart Cortés

Fites destacades

  • ​​​​​Creació de la identitat i el nou web de l’Institut Iris CC.
  • Creativitat i disseny aplicats a les diferents activitats dels 25 anys de la UVic-UCC.
  • Disseny i programació del nou espai digital de les memòries de la UVic-UCC.

Clients externs

•    Identitat i senyalística per a la nova Biblioteca Pilarín Bayés de Vic.
•    Identitat i estratègia de comunicació per a la iniciativa Obradors Compartits de la Diputació de Barcelona.
•    Identitat i espai digital per a la candidatura de Connor Lamb com a senador per Pennsylvania al Senat dels Estats Units.

Resum del curs 

Eumo_dc ha estat una de les peces clau per formalitzar i projectar cap a la societat l'aniversari dels 25 anys de la UVic-UCC. Una efemèride que ha comportat una intensa activitat comunicativa, com ara: una exposició al Palau Robert, un site digital que recull els aspectes més destacats d'aquesta trajectòria o una edició commemorativa en format imprès.

Tanmateix, l'agència ha estat part activa per donar forma a iniciatives de caràcter estratègic, com la creació de la identitat i l'espai digital de l'Institut Iris CC o la creació d'un repositori digital per a les memòries anuals de la Universitat. Tot plegat, projectes que consoliden la Universitat i l'acosten cap a la societat.

Des de la vessant de contacte més directe amb el mercat, Eumo_dc ha estat capaç d’ampliar la seva cartera de clients mitjançant la participació en projectes locals, nacionals i internacionals, com ara la creació de la nova biblioteca Pilarín Bayés de Vic, la creació de la nova identitat i l’estratègia de comunicació per a la iniciativa Obradors Compartits, impulsats per la Diputació de Barcelona, o el disseny i la programació de la identitat i el nou espai web per a la candidatura demòcrata del polític americà Connor Lamb.