Vés al contingut

Directora: Eva Funoll Guix

Fites destacades

  • 25 anys de la UVic-UCC. El curs 2021-2022 ha estat el de la celebració del 25è aniversari de la Universitat, que d’abril a juliol es va concretar en una trentena d’actes. L’ACCRI ha participat activament en la seva organització i ha coordinat la producció dels materials corporatius de l’aniversari: el web dels 25 anys, un llibret commemoratiu i un vídeo.

  • Som U, el butlletí intern de la UVic-UCC. Coincidint amb l’inici del curs va néixer el Som U, una publicació digital mensual que arriba a tot el PDI i el PAS de les 4 entitats federades. Coordinat per l’ACCRI, el butlletí manté informada la comunitat de l’activitat que es duu a terme en tots els campus i seus, i potencia el sentiment de pertinença a la Universitat. 

  • Comunicació del nou IRIS-CC. El naixement del nou Institut de Recerca en Ciències de la Vida i de la Salut a la Catalunya Central (IRIS-CC) ha comportat el treball coordinat entre els serveis de comunicació de les 14 entitats membres per comunicar i explicar el projecte i per crear-ne la identitat i els materials corporatius. 

  • Més presència i millor als mitjans de comunicació. Més enllà de consolidar el butlletí d’experteses de la UVic-UCC que s’envia a la premsa setmanalment, s'han començat a establir noves línies d’actuació per aconseguir un major impacte als mitjans, des d’un punt de vista quantitatiu i, sobretot, qualitatiu.

  • Dos nous doctorats honoris causa. El Servei de Protocol ha organitzat dos nous doctorats honoris causa: el 4 de novembre, al publicista Lluís Bassat, en un acte que va reunir prop de 500 persones i que per primera vegada es va fer a L’Atlàntida de Vic, i el 29 de juny, a l’activista social i fundador de Proactiva Open Arms Òscar Camps
     

Resum del curs 

 

Els esdeveniments del 2021-2022 han dut l’Àrea a treballar per garantir-ne una difusió òptima internament i externament. L’entrada per primer cop i en molt bona posició al THE World University Rankings, les bones dades de matrícula o els múltiples projectes i resultats de recerca, han portat al desenvolupament de noves estratègies comunicatives integrals.
  
En aquest sentit, al llarg del curs:
-    S'han enviat 166 notes i convocatòries de premsa.
-    S'han fet 30 rodes de premsa.
-    S'han publicat una quinzena de reportatges a diaris d’abast nacional.
-    S'han formalitzat acords de col·laboració amb diversos mitjans d’interès. 
-   S'han editat dos nous números de la revista UCampus, al novembre i al maig.
-    I el butlletí intern L’Apunt ha publicat 39 números i 1.036 notícies. 

Al compte de Twitter @uvic_ucc s'han publicat 1.635 tuits i al de Linkedin el nombre de contactes ascendeix a 23.910 (en data de 13 de setembre de 2022). A més, segons dades de la plataforma de clipping Acceso 360, s'han obtingut 1.840 impactes a premsa escrita (valorització de 9.123.948 euros) i 5.010 a premsa digital, sense comptar les xarxes socials (valorització d'11.000.019 euros). 

Entre altres continguts, també  s'ha elaborat la memòria en xifres de la UVic-UCC del 2020-2021 (en paper i en digital), la memòria audiovisual i la lliçó inaugural "Els estudis de doctorat. Notes per a un aniversari", del Dr. Antoni Tort, director de l’Escola de Doctorat.

L’Àrea ha viscut un curs de canvis en l’equip, al qual s'han incorporat Marta Marcer Masdemont, com a responsable del Servei de Publicacions, després de la jubilació de Miquel Tuneu Vila i, de manera temporal, Iris Estrada Lahosa, al Servei de Premsa. L’equip el completen Mercè Rocafiguera Espona, responsable de Protocol; Anna Aguilar Pujol, responsable de Premsa, i Eva Funoll Guix, a la direcció.