Vés al contingut

Directora: Imma Casaramona Codinach

Fites destacades

  • Durant el curs 2021-2022 s’han donat d’alta a UAlumni 1.405 titulats, de moment que hi ha un total de 5.604 membres d’UAlumni en el moment d’acabar el curs.
  • UAlumni ha lliurat quatre beques a estudiants de cicles formatius de grau superior de la UVic que s’imparteixen al Centre Teknós del Campus Professional de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). S’han donat quatre beques de 500 euros finançades per CaixaBank.
  • S’han ofert sis sessions formatives dirigides a doctorands, estudiants de màster o postgrau i alumni. Aquestes sessions es van portar a terme entre els mesos de febrer i maig, amb l'objectiu de millorar l'ocupabilitat d'aquests estudiants.

 

Resum del curs 

Durant el curs 2021-2022 s'han centrat els nostres esforços a deixar constància del talent dels exestudiants. S'ha iniciat el projecte UAlumni Stories, que desitgem que serveixi d’estímul i exemple per a les generacions futures, reforci el sentiment de pertinença del col·lectiu i, al mateix temps, esdevingui font d’informació professional de referència. 

També, s'ha estrenat un nou web, amb la voluntat d’oferir una imatge més actual i un disseny més atractiu, i es continua treballant en una segona fase del web amb noves prestacions per a les persones titulades, com ara una nova intranet per a alumni amb serveis nous. Tal com s'està fent els últims anys, s'ha participat en l'acte d’entrega de diplomes de màsters, postgraus i doctorats, de manera que s'és present en tot el seu recorregut acadèmic.

Enguany també s'han celebrat els 25 anys de la UVic-UCC i s’han organitzat un conjunt d’actes en què han pogut participar els alumni, com l’exposició “UVic-UCC, 25 anys. Persones, coneixement i territori” al Palau Robert o les taules rodones, en les quals estudiants i exestudiants han analitzat el passat, present i futur de la UVic-UCC.