Vés al contingut

Directora: Montse Simon Ferran

L'activitat d'UHub - Servei a la Comunitat Universitària es presenta organitzada en Oficina de Voluntariat, Servei d'Esports, Oficina de Gestió Cultural i Fem UVic-UCC Territori. 

Responsable de Comunitat i Voluntariat: Elisabet Fernandez Currius

Fites destacades

  • Més de 100 places de voluntariat. Durant el curs 2021-2022 s’han ofert a la comunitat universitària més de 100 places de voluntariat entre les entitats amb les quals hi ha conveni.
  • 1a trobada d’entitats socials El mes de juliol l’Oficina de Voluntariat va organitzar la primera trobada entre les entitats amb les quals té conveni per compartir els diferents punts de vista i millores amb vista al pròxim curs.
  • 549 persones es podran beneficiar de les donacions de sang. En les dues donacions que es van organitzar juntament amb el Banc de Sang i Teixits s’han pogut beneficar 549 persones.
  • Creació de noves activitats Els mesos d’abril i maig es va celebrar per primera vegada dues activitats destinades a la comunitat universitària: UVicSona (concurs de música), amb 8 grups participants, i l’UVicXou, la festa de final de curs amb mercat de 2a mà, caminada saludable, monòlegs i concerts.
  • 300 persones formen part dels col·lectius de la UVic. Aquest curs 2021-2022 la UVic ha tingut 10 col·lectius diferents, que en total han sumat més de 300 persones, un 60,88 %, dones i un 39,12 %, homes.

Responsable del Servei d'Esports: Ramon Verdaguer Vilarrassa

Fites destacades 

  • 2.400 usuaris han participat en les activitats organitzades pel Servei d’Esports (52% dones i 48% homes)
  • Hi ha hagut 21 medalles aconseguides en els Campionats de Catalunya Universitaris (5 d’or, 7 d’argent i 9 de bronze).
  • Celebració de la primera edició dels UVic Sport Games, una jornada lúdica, esportiva i acadèmica amb la participació de 285 persones de la comunitat UVic.
  • Creació del projecte Descobreix el territori, amb l’objectiu de promocionar l’activitat física i donar a conèixer l’entorn que ens envolta.

Responsable de l'Oficina de Gestió Cultural: Roser Silva Navarro

Fites destacades 

  • Analitzant els efectes de la covid. Activitats transversals. Es plantegen continguts i formats diversos. Hi participen: FETCH, FM, FCT, FCSB, FEC, Biblioteca Ricard Torrents, CESS, UDivulga, Arxiu, Cineclub Vic, UManresa i Oficina de Gestió Cultural.
  • Lligues de debat de secundària i batxillerat i universitària. Organització de la fase local (27/28 gener) de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat de la Xarxa Vives d’Universitats a la UVic: “Cal posar límits a la ciència?”. Lliga de debat Universitària de la Xarxa Vives d’Universitats: Del 4 al 7 d’abril a la UAB “És necessària una indústria farmacèutica pública a la Unió Europea?”
  • Sant Jordi a la UVic. Sorteig de llibres, exposicions, concert, novetats literàries, lectura i roses. El dia 22 d’abril de 2022.
  • Lectures en conversa. Col·laboració entre la Biblioteca Ricard Torrents, Eumo Editorial i OGC.

02/03/22, Som virus (Albert Altés).

07/04/22, Som dones, som lingüistes, som moltes i diem prou (Carme Junyent).

19/05/22, La disneyització del futbol (Xavier Ginesta).

  • Gestió de les exposicions de l’Espai Josep Vernis i del vestíbul de la Torre dels Frares.

- Miramarges: "El Diluvio: El gran diari popular de Barcelona i la Segona República", del 20 de setembre al 22 d’octubre.  "A 2,8. Exposició fotogràfica", del 27 d’octubre al 25 de novembre. "La revolució pedagògica de Ferrer i Guàrdia", del 30 de novembre al 10 de gener. "#Mirem el passat #Esports", del 12 de gener al 24 de febrer. "...A dins de classe soc feliç", de l’1 al 26 de març. "Conèixer el passat per entendre el present. Els estudis d’Infermeria a Vic, 1974-2022", de l’1 al 28 d’abril. "La UVic-UCC, 25 anys en imatges - Persones, coneixement i territori", del 2 al 27 de maig. "Pintures. Enric López Ruestes", del 2 de juny al 15 de juliol.

-Torres dels Frares: "Amb tu per a tu. Què n’opines, del Consell d’Estudiants de la UVic-UCC?", del 2 al 27 de maig.

Responsable de Fem UVic Territori: Roser Silva Navarro

Fites destacades 

  • Workshop turisme i esport. 3/02/22 El programa Fem UVic-UCC Territori ha organitzat una jornada entorn del turisme esportiu, un sector que està creixent amb rapidesa dins de la indústria del turisme. Dinamització a càrrec d’Isaac Taberner i ponents: Agnès Güell, Maurici Carbó i Oriol Sallent. 
  • Cicle Educació i famílies. Sota el títol Educació i Famílies, el programa Fem UVic-UCC Territori ha ofert aquest curs un conjunt de conferències a tots els consistoris que en formen part, adreçades a les escoles i a les famílies. Les conferències van a càrrec, principalment, de PDI de la Facultat d'Educació, Traducció, Esports i Psicologia (FETEP) i de la Facultat de Ciències, Tecnologia i Enginyeries (FCTE). Se n’han dut a terme a Berga i a Olot.
  • Visita a les instal·lacions UVic per part del Consell Empresarial del Ripollès. 9/11/21 Una delegació de representants del teixit empresarial del Ripollès, encapçalats per l’alcalde de Ripoll, van conèixer el projecte de la UVic-UCC i part de les seves instal·lacions, serveis i recursos.