Vés al contingut

Directora: Mercè Prat Trapé

Fites destacades

  • Implementació de l’Interninstitutional Agreement Manager (Erasmus Without Paper) – Fase 1. En aquesta fase, s’ha digitalizat la gestió dels convenis Erasmus+ a la plataforma EWP segons les indicacions de la Unió Europea. S’han compartit amb les institucions més de 160 convenis i ja són 25 els convenis finalitzats amb èxit.
  • Implementació de l’Online Learning Agreement (Erasmus Without Paper) – Fase 1. En aquesta fase, s’ha digitalitzat la gestió dels Learning Agreements (acords d’estudis) a la plataforma EWP segons les indicacions de la Unió Europea. S’han iniciat més de 70 Learning Agreements d’estudiants OUT i s’han rebut més de 30 Learning Agreements d’estudiants IN.
  • Implementació de la Targeta Universitària Intel·ligent – Fase 1. Conversió de la TUI en targeta europea de l’estudiant. Aquesta conversió suposa implementar una sèrie de característiques que marca la Unió Europea perquè els estudiants en mobilitat d’estudi puguin gaudir de tots els serveis que ofereix la universitat d’acollida.
  • Recuperació de les xifres de mobilitat prepandèmia. El curs 2021-2022 ha estat el curs de la recuperació de la mobilitat global i així ho demostra l’adjudicació de fons Erasmus+ que per al projecte 2022 – KA131 arriba a 1.000.000 €.
  • Consolidació de l’International Campus Support Point. Després dels dos anys de pandèmia, el curs 2021-22 ha estat clau per consolidar les accions de l’International Campus Support Point, que ha donat suport no acadèmic abans, durant i després de l’estada a més de 40 persones provinents d’arreu del món.
  • Contractació temporal d’una estudiant ucraïnesa. L’Àrea de Relacions Internacionals ha pogut donar acollida en el marc de contracte laboral temporal a Yaryna Zhdanova, estudiant ucraïnesa de doctorat.

 

Resum del curs 

Aquest curs 2021-2022 postpandèmia, la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya ha pogut tornar a desenvolupar una intensa tasca en el marc dels diferents programes de mobilitat i intercanvi internacional, avalada per més de 350 socis actius ubicats en 47 països diferents. La UVic-UCC es va consolidant com un model d’universitat oberta al món global.