Vés al contingut

Directora: Imma Casaramona Codinach

Fites destacades

  • Gestió de 3.068 places de pràctiques en empreses o institucions d’àmbit català o estatal i signatura de 302 nous convenis amb empreses i institucions del país, que se sumen als 2.038 convenis de col·laboració signats fins al curs anterior.

  • Signatura de 148 convenis d'àmbit d’àmbit internacional. En total hi han 1.077 convenis signats amb empreses o institucions estrangeres. S’han realitzat 284 estades de pràctiques internacionals becades pel Programa Erasmus internacional. 

  • Desenvolupament de 466 sessions individuals a un total de 331 estudiants.  

  • D'altra banda, s'han fet 27 sessions grupals amb un total de 576 participants. 

 

Resum del curs 

 

El curs 2021-2022 ha estat un curs de tornada a una certa normalitat després de l’etapa més complexa de la pandèmia que va tenir molta afectació en la gestió de les pràctiques i de les diverses activitats que es gestionen des del Servei de Carreres Professionals.  

S’han recuperat les pràctiques internacionals, que han retornat als nivells d’abans de la pandèmia i s'ha après a combinar les reunions i tasques online amb les presencials. Això ha fet que el Servei fos més versàtil tant amb vista als estudiants a les empreses i institucions, així com també internament amb les facultats.