Vés al contingut

Director: Joan Busquiel Nieto

Fites destacades

  • Inversió tecnològica en sistemes de ciberseguretat que permeten donar millor resposta a possibles ciberatacs de denegació de servei o encriptació.
  • Emissió de certificats en tecnologia Blockchain per a títols de formació contínua.
  • Implantació del mòdul de Projectes SAP per a la gestió econòmica dels projectes de recerca OTRI.
  • Implantació d’un gestor de vídeos multimèdia, que permet la centralització i gestió comuna de tots els vídeos corporatius utilitzats en docència i accions promocionals.
  • Renovació completa del servei d’impressió per a alumnes, PAS i PDI.

Resum del curs 

 

Aquest curs 2021-2022 ha estat marcat principalment per dos factors: la sortida gradual de les mesures imposades per la pandèmia i la contínua amenaça dels ciberatacs. 

Algunes de les mesures extraordinàries que la pandèmia va obligar a desplegar s’han pogut remetre tenint present, però, que d’altres, com les reunions o formacions telemàtiques, s’han mantingut i estem convençuts que han vingut per quedar-se.

Sens dubte, sobretot cap a finals de curs 2021-2022, la pressió més gran sobre l’àrea de les TIC ha estat la contínua amenaça dels ciberatacs. Conjuntament amb Gerència i la Direcció General, es va dotar una partida extraordinària per fer front a aquestes amenaces. Aquestes inversions han permès poder repel·lir tots els intents d’atacs rebuts, que durant l’últim trimestre del curs van ser molt nombrosos i potents.