Vés al contingut

03/09/2021

La Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) entra per primer cop al rànquing mundial THE World University Rankings (WUR) de Times Higher Education. 

13/10/2021

La Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya inaugura a UManresa el curs acadèmic 2021-2022. Durant la cerimònia es lliura la Medalla Institucional de la UVic-UCC a la Fundació AMPANS. 

16/11/2021

La matrícula de nou accés a les titulacions oficials de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) per al curs 2021-2022 augmenta un 16 % respecte al curs anterior, de manera que el nombre de persones matriculades ascendeix fins a les 3.739. 

24/11/2021

El percentatge d’ocupació de les persones que es van graduar al Campus Manresa de la UVic-UCC durant el curs 2017-2018 ha millorat respecte de les dades d’inserció laboral de la promoció precedent i arriba a pràcticament el 100%.

02/12/2021

UManresa es fa càrrec dels 8.000 llibres de literatura infantil i juvenil del fons de Josep Maria Aloy. La família ha decidit fer donació d’aquest fons, integrat per 8.000 llibres, a la Fundació Universitària del Bages.

21/12/2021

La família Puigdellívol fa una donació a UManresa, que es destinarà a beques, a recerca i a un projecte per acostar l’economia a alumnat de batxillerat i de CFGS.

10/02/2022

Oberta la primera convocatòria d’inversió del grup de Business Angels de Manresa/Bages per a projectes de start-ups del sector de salut i social. La Fundació Universitària del Bages-UManresa fa una crida per a projectes de start-ups amb necessitat de finançament en el marc del Projecte d’especialització i competitivitat territorial PECTBAGESS.

22/02/2022

Joviat es converteix en centre de formació professional vinculat a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), després que els responsables de les dues institucions hagin signat el conveni de vinculació.

28/02/2022

UManresa forma equips docents de formació professional en l’ús de la simulació. Aquest curs escolar és el primer en què el CISARC dona resposta a la demanda de centres de formació professional interessats a introduir la metodologia de la simulació a les aules. 

31/03/2022

El Grup Bon Preu arriba a un acord amb el Campus Manresa (UManresa) de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya per incorporar estudiants de quart curs o titulats recents del seu grau en Administració i Direcció d’Empreses perquè completin la seva preparació professional en el marc del programa BPTalent 4.0.

09/05/2022

UManresa consolida la visió internacional dels estudis d’Empresa gràcies a un acord amb AME. L’associació d’empreses industrials internacionalitzades més important de l’estat col·laborarà amb UManresa tant en l’organització com en el desenvolupament de cursos, postgraus, màsters i altres programes formatius.

14/05/2022

La Jornada de Portes Obertes a UManresa bat rècord de participació amb la visita de 266 estudiants interessats.

27/05/2022

El campus Manresa de la UVic-UCC inaugura oficialment el nou edifici FUB4 – UEducació. L’edifici és el cinquè del campus universitari manresà i concentra tota l’activitat i els serveis de l’àmbit de l’educació. La nova construcció allotjarà una iniciativa pionera en l’àmbit universitari del país: una llar d’infants, i la Upetita, que serà la primera vinculada a uns estudis de grau de Mestre en Educació Infantil i a un CFGS  en Educació Infantil.

30/05/2022

UManresa i els artistes de l’Art de Viure d’Ampans plasmen els valors de la Universitat en obres d’art. Les obres s’exposen a l’edifici FUB1 en la mostra “Els valors ens donen valor”, que aplega les 9 obres que representen els valors del model pedagògic i de la institució definits en un procés cooperatiu.

31/05/2022

L’IRIS-CC inicia la seva activitat amb la voluntat de fer créixer la recerca i la innovació en salut a la Catalunya central. L’institut el conformen 14 institucions acadèmiques, sanitàries i socials de la Catalunya central i ha estat impulsat per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). 

06/07/2022

El Patronat de la FUBages aprova modificar els Estatuts amb l’objectiu, entre d’altres, d’incorporar Althaia, Ampans, Avinent i Sant Andreu Salut. L'ampliació del Patronat respon a la voluntat d'eixamplar la seva representativitat territorial i sectorial, i d'incorporar-hi agents que aportin perspectives plurals en la definició de l'estratègia de futur de la institució.