Vés al contingut

Director: Arnau Bardolet Rifà

Fites destacades

  • Els principals projectes estratègics desenvolupats durant el curs han estat: treball del projecte de restauració i adequació del Paranimf i Sala Gòtica del Campus Vic, i el treball de la nova seu de la UVic-UCC a Manlleu.
  • Realització de diferents actuacions i projectes de millora als espais del Campus Vic: reestructuració i millora de les aules docents dels edificis de Miramarges, canvis de mobiliari, instal·lació de panells divisors, etc. Reestructuració i canvis d’ús de les aules d’informàtica de Miramarges i de la Torre dels Frares. Actualització dels espais segons la normativa d’evacuació vigent. Creació del laboratori de Simulació Transversal de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar.
  • Reestructuració i millora de la Sala Mercè Torrents i adequació com a Sala de Cinema per a la Facultat d’Empresa i Comunicació.
  • Execució d’actuacions de millora de l’eficiència energètica dels diferents edificis del Campus Vic.
  • Adequació de la nova seu provisional al Vic Sud.
  • Pel que fa a la sostenibilitat, amb l’arribada de la crisi energètica, s’ha posat èmfasi en l’eficiència energètica, la millora de la gestió dels residus i continuar apostant per les energies renovables.
  • En l’àmbit del Benestar i Seguretat Laboral, una fita important ha estat l’aplicació de l’avaluació de riscos laborals, un estudi obligatori sobre l’avaluació dels riscos derivats del treball i que adopta les mesures necessàries per eliminar-los, reduir-los i controlar-los. Igual que en el curs anterior, també s’ha fet tota la tasca relacionada amb la gestió de la covid-19.

Resum del curs 

 

Aquest curs 2021-2022, amb la posada en marxa de noves infraestructures, s’ha consolidat, per una banda, el Campus Ciutat, a la Ciutat de Vic, així com enfortit la visió territorial de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya arreu del territori. També, s’ha continuat la intervenció i millora d’espais per tal de millorar la flexibilitat i l’aplicació de les metodologies docents als diferents espais, tenint present la sostenibilitat i el benestar.

S’ha creat un compte de Twitter d’UVic Sostenible i Saludable, amb nom d’usuari @uvic_sostenible, on s’informa d’accions i informacions sobre els espais, l'equipament, la sostenibilitat, el benestar i la seguretat laboral.