Vés al contingut
Imatge
Elisava centre
Estudiants
2.752
Personal (PDI i PAS)
180
Beques i ajuts
120.447
Estades de mobilitat
149

Elisava, Facultat de Disseny i Enginyeria de la UVic-UCC, promou l’educació, el coneixement i la investigació en els camps del disseny, la comunicació i l’enginyeria. Ubicada a Barcelona, Elisava ha format més de 25.000 estudiants en els seus 60 anys de trajectòria. Al costat d’Elisava Research, la facultat desenvolupa projectes amb empreses, institucions i ONG per generar i transferir coneixement, abordar els reptes de present i de futur, i promoure el canvi.

Elisava forma professionals amb capacitat per dissenyar productes, serveis i entorns per crear una societat responsable amb el medi ambient, inclusiva i amb impacte social.

Situats a un campus urbà al centre de Barcelona, generem impacte directe en la ciutat i estem molt implicats en la seva vida cultural. Un espai plural que es nodreix d’una societat multicultural en canvi constant, on ens interroguem sobre el món que ens envolta, on la innovació és urgent i totalment necessària. 

Elisava ofereix dos graus universitaris: el Grau en Disseny i Innovació i el Grau en Enginyeria de Disseny Industrial; un Màster Universitari en Estudis Interdisciplinars en Disseny i Comunicació, que dóna accés a estudis de doctorat; i gairebé 90 programes de formació contínua, incloent màsters i postgraus però també programes intensius d'estiu i d'altres enfocats a estudiants internacionals.

Un curs ple de nous reptes assolits gràcies a la feina de 180 professionals, sumant el professorat docent i l'equip d'administració i serveis, i pel qual han passat prop de 3.000 estudiants.