Vés al contingut
Imatge
portada

La Facultat de Medicina de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya neix amb una decidida vocació internacional i un model pedagògic innovador que situa l'estudiant al centre de tot el procés de formació. Utilitza metodologies docents com l'aprenentatge basat en casos clínics, la simulació, les pràctiques clíniques i el treball cooperatiu per dotar-lo dels valors, les competències i els resultats d’aprenentatge adequats per a la seva capacitació.

El grau en Medicina va començar el curs 2017-2018 i ha graduat la primera promoció el curs 2022-2023. Com a institució profundament arrelada al territori, la Facultat de Medicina s’estén pel Campus UMedicina, que inclou diferents ciutats, unitats docents i centres sanitaris, i que projecta una mirada optimista al futur, que veurà una millora en la salut i la qualitat de vida de la Catalunya Central i interior.

Els estudis de Medicina compten amb una unitat docent territorial (UDT) a Vic i una altra a Manresa. La mirada internacional de la Facultat permet, a més, el desenvolupament de pràctiques externes a l’estranger en tots els graus, gràcies als convenis de pràctiques en diversos països.

Estudiants del grau en Medicina
569
Personal (PDI i PAS)
206
Beques i ajuts
1.157.527 €
Estades de mobilitat
47