Vés al contingut
Imatge
Campus Manresa de la UVic-UCC

El Campus Manresa (UManresa) de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) acull una comunitat oberta, internacional, jove i decidida a viure intensament l'etapa universitària. 

Actualment, més de 5.400 persones es formen en algun dels seus estudis de grau, formació professional superior, màsters universitaris i propis, formació de postgrau, cursos d'especialització i cursos d'idiomes. Imparteix sis graus universitaris dels àmbits de les ciències de la salut i de les ciències socials, tres màsters universitaris oficials i quatre cicles formatius de grau superior. 
 
A més de l'estudiantat, la comunitat universitària, la completen prop de 500 persones entre personal docent i investigador i professionals d'administració i serveis. 

El campus, de 25.000 metres quadrats i ubicat al nord de Manresa, es distribueix en cinc edificis: FUB1, FUB2, FUB3, FUB4 i la Clínica Universitària, edificis concebuts per a la docència dels àmbits d'expertesa d'UManresa: les ciències de la salut, l'educació i l'empresa. 
 

Estudiants
5.496
Personal (PDI i PAS)
480
Beques i ajuts
1.256.112
Títols Oficials
13
Estades de mobilitat
501