Vés al contingut
Imatge
Inauguració del congrés Internacional Ciència des del Néixer

El curs 2022-2023 ha estat un curs de creixement per al Campus Manresa. Per primera vegada s'han superat els 2.000 estudiants de grau.

Ha estat també el curs que ha posat les bases de noves iniciatives que tindran recorregut en els pròxims cursos: la creació del nou grau en Gestió de la Societat Digital i la Càtedra de Lideratge en Valors, que compta amb la implicació de dues persones que en són exemple i inspiració, Pep Guardiola i Albert Estiarte. Relacionat amb la posada en funcionament de nous estudis, es compra un immoble de 3.000 metres quadrats, que permetrà fer front a les necessitats d'espai. 

En l'àmbit institucional, el director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martínez Espinosa, anuncia que deixa el càrrec a partir del curs 2023-2024 i el Patronat aprova que el rellevi en el càrrec Antoni Llobet Mercadé.

L'edifici FUB4 s'omple d'activitat amb la posada en funcionament de l'Escola Bressol UPetita i amb les primeres activitats del Centre de Documentació en Literatura Infantil i Juvenil Josep Maria Aloy, que va rebre la visita de Josep Vallverdú.

El Campus Manresa ha continuat fent xarxa amb el territori, amb acords amb empreses, entitats i institucions, que han permès, entre altres fites, impulsar activitats, com per exemple, la posada en funcionament del Centre d'Estudis Socials, o la convocatòria de nous premis en l'àmbit de l'educació i la cultura. 

Durant el curs també s'ha impulsat l'activitat internacional, especialment a Llatinoamèrica, a través d'ULatam. La internacionalització s'ha concretat també en l'organització de congressos internacionals tant de l'àmbit de la salut com de l'educació.