Vés al contingut

Responsable: Àngels Fusté i Gamisans

Fites més destacades del curs

  • Gestió de la comunicació de projectes estratègics de la institució:
  1. Communities for Sciences (C4S). Projecte europeu de recerca sobre educació científica inclusiva en el marc del programa H2020. S’ha participat en la confecció de la guia d’estil per a una comunicació científica inclusiva, en l’edició d’una guia de camp d’arbres de ribera del Cardener i s’ha elaborat el web d’un dels seus productes principals: l’Observatori Internacional d’Educació Científica Inclusiva.
  2. Congrés Internacional de Ciència a l’Educació Infantil. Science since Birth. A més de la difusió del Congrés, s’ha gestionat un web específic per a l’esdeveniment i l’edició de les actes.
  3. Càtedra de Lideratge en Valors. S’ha gestionat la comunicació de la seva presentació, a més de la creació d’un web específic i el llançament de la seva revista digital.
  • Reformulació de les xerrades als instituts, amb la introducció d’elements gamificats i un major enfocament a l’orientació més que no pas a la informació. L’objectiu és proporcionar als estudiants de batxillerat i CFGS una experiència alhora útil i gratificant a l’hora de triar estudis superiors.
  • Revisió del mapa de marques, tipografies i colors corporatius d’UManresa-FUB i elaboració d’una guia sobre el seu ús.
  • Activació del compte de TikTok, amb publicacions periòdiques específicament pensades per a les característiques d’aquest canal de comunicació.
  • Millora del posicionament SEO del web de la Clínica Universitària, a partir d’una revisió a fons de les publicacions del seu blog amb consells de salut.