Vés al contingut
Imatge
Edifici UVic Miramarges

El Campus Vic (UVic) de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) és un entorn internacional i obert al món, dedicat a la formació superior, a la recerca i a la transferència de coneixement. És en aquest campus on té les seves arrels i origen el projecte universitari de la UVic-UCC, que avui inclou tres campus més (Manresa, Barcelona i Medicina) i dues seus vinculades al de Vic, la de Granollers i la de Manlleu. 

A la UVic, més de 8.500 estudiants, entre formació oficial i contínua, segueixen estudis en els àmbits de biociències, enginyeries, empresa, comunicació, educació, esport, llengües i traducció, psicologia i salut. S’hi imparteixen 23 graus, 9 màsters universitaris, 10 programes de doctorat i 4 cicles formatius de grau superior, i una extensa oferta de formació contínua.

La comunitat universitària, la completen més de 950 PDI (personal docent i investigador) i prop de 400 PAS (professionals d’administració i serveis). D'altra banda, la recerca, en els àmbits d’arts i humanitats, ciències, salut, social i enginyeries, es desplega entorn de 20 grups de recerca, 6 centres de recerca i transferència de coneixement i un institut de recerca.

Situat en un entorn de ciutat universitat, el Campus Vic posa un èmfasi especial en la relació entre professorat i estudiant. La docència, la recerca i la transferència de coneixement s’hi reforcen mútuament per formar professionals qualificats, estimular el coneixement i promoure el desenvolupament social i econòmic. Estudiar i investigar a la UVic és, doncs, fer una aposta per la qualitat educativa i de vida en una ciutat universitària a la mesura humana. 
 

Estudiants (formació oficial i contínua)
8.591
Títols oficials
46
Personal (PDI i PAS)
1.338
Grups de recerca
20
Beques i ajuts
4.685.410 €
Estades de mobilitat
1.556