Vés al contingut

Àrea d’Innovació Docent

·         Cursos de formació

o   Al llarg del 2022-2023 s'han organitzat tres cursos de formació en metodologia docent (un de simulació i dos sobre aprenentatge basat en casos clínics) per al professorat de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC.

o   També s'ha impartit una formació als col·laboradors docents de les diferents UDT (Vic i Manresa) sobre avaluació de les pràctiques clíniques mitjançant mini-Cex i portafolis.

·         Participació en la Comissió d'Innovació Docent de la UVic-UCC

o   S'ha participat en les reunions bimensuals junt amb les altres comissions d'innovació docent de la UVic-UCC i el CIFE, i s'ha pres part en els projectes de forma conjunta.

o   Participació en la I Jornada sobre Docència Universitària de la UVic-UCC, que es va dur a terme el 22 de juny de 2023 amb la presentació del projecte “Programa de Suport a l'Estudiant (tutoria-mentoria) de la Facultat de Medicina (PSE-M)”

·         Projectes de recerca

o   Col·laboració amb la Càtedra d’Educació Mèdica de la Facultat de Medicina fe la UVic-UCC en alguns dels seus projectes de recerca, concretament en dos projectes d'innovació docent, ambdós guanyadors de les darreres convocatòries del programa PIRE (projectes d'innovació i recerca educativa).