Vés al contingut

Cap de Sistemes d'Informació: José Trapero
 


Al Departament de Sistemes de la Informació (SSI) s’han fet millores a les àrees de Sistemes, Aplicacions i Medialab.

Dins de l’Àrea d’Aplicacions s’ha optimitzat el procés d’alta d’usuaris amb la creació de noves aplicacions i també s’ha creat una nova aplicació per al curs d’Experimentació de Materials perquè els i les estudiants puguin votar des de qualsevol dispositiu als workshops on calgui. També s’ha donat suport i servei de manteniment en les diverses aplicacions existents en el marc d’Elisava. 

D’altra banda, a l’Àrea de Sistemes s’ha finalitzat el projecte de renovació de la infraestructura wifi i també el projecte d’automatització de les projeccions a les aules amb nous KVM automàtics. A banda, s’ha migrat la fibra de la centraleta a LCR, s’ha adquirit una nova cabina d’emmagatzematge perquè el Departament de Comunicació i Màrqueting pugui desar tot el contingut audiovisual que genera i s’ha fet el canvi en la validació de LDAPS a Azure ADDS. 

Pel que fa a nous projectes, es va començar la primera fase, tant de preparació i desplegament d’Azure Virtual Desktop (els nous escriptoris virtuals) com de l’actualització dels controladors de domini (encarregats de gestionar l’autenticació dels usuaris i les directives de seguretat).