Vés al contingut

Responsable: Andreu Jansà
 


La Biblioteca ha incrementat el seu fons bibliogràfic en 127 llibres. El Fons de Reserva Enric Bricall ha ingressat 76 llibres. La biblioteca electrònica ha arribat als 54.716 títols disponibles. 

La Biblioteca ha col·laborat en l’elaboració de la bibliografia recomanada dels diversos plans docents d’assignatures, així com en la revisió bibliogràfica del número 38 de la revista Temes de Disseny. Igualment, ha estat la responsable d’introduir la informació relativa a la producció científica dels membres d’Elisava Research en el portal URecerca de la Universitat de Vic. 

Ha estat present en el Màster en Disseny Editorial a través del workshop “Fotollibres” i en les sessions anomenades “Bookworm”, consistents en la presentació i l’anàlisi de diversos llibres de la Biblioteca des del punt de vista del grafisme i la tipografia. 

La col·lecció de mostres de materials que conforma la secció “Material Designers” va ser reestructurada amb la incorporació de llibres de referència que complementen l’espai dedicat a aquest tema.  

Al llarg del curs hem organitzat dues exposicions amb fons de la Biblioteca: una dedicada a la revista The Face dissenyada per Neville Brody en la dècada de 1980; l’altra, consagrada al dissenyador neerlandès Wim Crouwel i la tipografia experimental amb una mostra dels catàlegs que va dissenyar per a diverses institucions culturals als anys seixanta i setanta del segle passat.