Vés al contingut

La UVic lliura els diplomes als nous doctors i titulats en màsters i postgraus.

L’octubre de 2019 la UVic va celebrar dos actes de lliurament de diplomes als titulats de  postgraus, màsters i  doctorats  de la Universitat. En la primera sessió, els titulats van comptar amb l’apadrinament de l’empresària Joana Amat, vicepresidenta d’Amat Immobiliaris. En la segona sessió el padrí de la promoció va ser el doctor Ramon Bayés, doctor en psicologia i catedràtic per la Universitat Autònoma de Barcelona, d’on és professor emèrit.

Exalumnes visiten les Aules Montessori i Teresa Buscart.

Pel desembre es va organitzar una visita guiada a les  Aules Montessori i Teresa Buscart  per a exalumnes interessats a saber com funcionen. Van assistir-hi 15 persones, la majoria titulats i titulades en Magisteri i interessats en el mètode Montessori.

El Servei de Carreres Professionals posa en marxa un programa d’orientació laboral.

La Unitat d’Orientació Laboral  del  Servei de Carreres Professionals  van dur a terme el febrer i de març de 2020 dos cicles de sessions formatives per millorar el procés de recerca de feina. Un d'aquests cicles s’adreçava a estudiants de tercer i quart curs de grau, i l’altre al col·lectiu d’ alumni i els estudiants de màster o postgrau i doctorands.

UAlumni entrega beques a alumnes dels cicles formatius de la UVic

UAlumni  va entregar per primera vegada beques a estudiants de diferents cicles formatius de grau superior (CFGS) impartits al  Centre Teknós  del  Campus Professional  de la UVic-UCC. Sis estudiants de nou accés van rebre un descompte de 500 euros en la matrícula del cicle que cursaven, en virtut de la valoració dels seus expedients acadèmics. Es tracta de Josué Arellano Jiménez i Lorenzo Eri Segura, alumnes del cicle formatiu en Animacions, 3D, Jocs i Entorns Interactius; Ariadna Vielsa Sandez i Safa Abdoun Jammal, del cicle en Màrqueting i Publicitat; i Anna Orriols López i Arnau Forcada Prat, del cicle en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma.

Titulats i titulades de la UVic debaten sobre com aportar millores als serveis d’UAlumni

UAlumni va organitzar un debat entre els antics estudiants de la UVic. Quinze persones es van reunir pel febrer amb l’objectiu d’identificar les necessitats, interessos i peticions de l’alumnat de la Universitat un cop finalitzen els estudis. Les trobades van mostrar aspectes que caldria millorar dels serveis que UAlumni ofereix per adaptar-los a les necessitats reals dels titulats, i optimitzar així la cartera que l’entitat ja ofereix. Actualment entre aquests serveis hi ha el suport a l’emprenedoria, descomptes en formació o orientació laboral.

Repte Solidari

La UVic i UAlumni van organitzar un repte solidari esportiu amb l’objectiu de recaptar fons per combatre el coronavirus. L’acte va tenir lloc el diumenge 10 de maig. Es tractava de celebrar una jornada esportiva que destinés els diners obtinguts al projecte #JoEmCorono liderat pels doctors Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà. Es van recaptar 4.435 euros.

UAlumni et convida a un cafè

Per segon any consecutiu els treballadors de la UVic que també son exalumnes han aparegut setmanalment a la revista digital l’Apunt explicant un record o anècdota dels seus anys d’estudiant a la UVic i nomenen un altre treballador, que serà el següent entrevistat. Durant el curs 2019-20 han aparegut 39 alumni a l’apunt.

Membres UAlumni (a juny de 2020) 2.990 membres
Percentatge de membres per facultats FETCH 42%
FCSB 23%
FEC 18%
FCT 12%
Altres centres 5%
Ambaixadors 93
Xarxes socials Facebook 2.073 seguidors
Twitter 994 seguidors
Linkedin 358 seguidors