Vés al contingut

Marc Aloy i Guàrdia

Alcalde de Manresa

Avançant amb qualitat i rigor

La nova edició de la Memòria de la Fundació Universitària del Bages presenta les principals activitats del curs acadèmic 2019-2020 i el conjunt d’iniciatives, dades i resultats més remarcables que ha assolit aquesta institució. Aquest recull destaca el més rellevant dels àmbits de la docència, la recerca, la transferència i les activitats que han centrat la vida universitària dels nostres estudiants.

La FUB és una institució de la qual ens sentim orgullosos, i que continua en una posició capdavantera que ve determinada, un any més, per la seva docència de qualitat i el seu prestigi. Els seus resultats són fruit del treball i el rigor de tota la comunitat universitària i així es vol constatar mitjançant aquest document, que us convidem a llegir tot seguit.

No podem obviar que aquest ha estat un final de curs especial, el més especial que recordem, a causa de la covid-19, una pandèmia amb repercussions impressionants en tots els àmbits de la vida. La FUB no ha estat aliena a aquesta greu situació. Però malgrat les incerteses estic convençut que superarem aquesta etapa i, des de la nostra responsabilitat, no escatimarem esforços per continuar avançant, plantant cara als reptes amb l’objectiu d’oferir el millor servei a la societat i al progrés de la ciutat i del país.