Vés al contingut

Fites destacades

  • Impuls i creació, amb col·laboració amb la UVic-UCC, de la plataforma online eDiversity de cursos, màsters i postgraus.
  • Disseny i maquetació de l’exposició "Pau Casals: 100 anys de l’orquestra Pau Casals" per al Museu de la Música de Barcelona i el Museu Pau Casals del Vendrell.
  • Disseny i creació de la marca territori Espai Agrari Baixa Todera per a la Diputació de Barcelona i la xarxa d’ajuntaments de la Baixa Tordera.
  • Disseny i maquetació de l’exposició “La vaga de la Canadenca” per a la Generalitat de Catalunya (Departament de Treball, Afers Socials i Famílies) i el Museu d’Història de Catalunya.
  • Disseny de la identitat i el nou espai digital dels Premis d’Arquitectura de Girona per al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.
  • Disseny de la identitat i dels diferents elements de comunicació d'Ópera Aperta. Festival d’Art i Paraula, per al Museu de Granollers. 

Resum del curs 

Eumo_dc es reafirma com un nexe d’unió al mercat, desenvolupant i creant projectes per a una gran diversitat d’empreses i institucions. Des del 2018 fins a l’actualitat, Eumo_dc ha anat consolidant un procés de transformació que aposta per una diversificació de la seva activitat, vinculant-se a àmbits com l’audiovisual, l’experiència d’usuari (UX) i l’experiència d’interfície (UI). Tot plegat ha estat possible gràcies a la incorporació de nous perfils vinculats a aquests àmbits, que potencien aquests nous vessants i que alhora prenen com a pròpia la versatilitat i sobrietat que caracteritza el llenguatge visual d’Eumo_dc.