Vés al contingut

Fites destacades

  • Gestió i execució del Pla d’inversions ordinàries en infraestructures i equipaments: Millora i ampliació dels platons de l'espai Umedia (millora del plató gran i l'actual cabina de grabació, i creacció de dues noves cabines de grabació); Creació i instal·lació dels nous espais híbrids per a les facultats (10 espais); Pla de millora dels equipaments dels laboratoris dels centres; Retolació d'edificis amb lones amb la idea de Campus Ciutat; i Millores en espais Coworking per a la seva connectivitat i la realització de sessions virtuals.  
  • Gestió i execució del Pla d’inversions extraordinàries en infraestructures i equipaments: Nous laboratoris del Centre Tecnològic Beta, a Can Baumann. 
  • Universitat segura en covid-19. S'ha implantat un Pla específic d’actuació, que inclou les mesures higièniques, sanitàries, organitzatives, de prevenció del risc de seguretat i salut per a la reducció del risc de contagi segons el protocol segur covid-19. 
  • Avaluació dels riscos psicosocials. Creació del grup de treball i inici de l’estudi. Aquesta avaluació és en compliment a la Llei 31/1995, de prevenció de riscos laborals. Proporciona eines al personal treballador per fer front a les situacions de risc, a més d’altres efectes positius. 
  • La UVic-UCC és la tercera universitat catalana més sostenible segons el rànquing mundial UI Greenmetric. Es troba a la posició número 255 d’un total de 912 universitats participants. Aquest rànquing avalua àmbits d’ubicació i infraestructura, energia i canvi climàtic, educació, transport, residus i aigua.