Vés al contingut

Fites destacades

  • Posada en marxa d’eines tecnològiques que han permès el treball a distància en època de pandèmia: Teams, Zoom, videocàmeres... 

  • Renovació dels servidors corporatius.

  • Suport a la posada en marxa d’eDiversity. 

  • Renovació del servei d’impressió centralitzada. 

  • Renovació del maquinari de lloc de treball pel PAS i PDI. 

Resum del curs

Sense cap mena de dubte, aquest curs 2020-2021 ha estat un dels més complexos per l’Àrea de les TIC. Malauradament, ha tocat viure una pandèmia mundial que ha obligat a posar en marxa tot un seguit d’eines d’un dia per l’altre (literalment es va fer la nit de dijous a divendres el dia que anunciaven el confinament total). Per sort, feia temps que s'estaven preparant i millorant els sistemes de treball a distància de la UVic i això va permetre activar eines com el Teams o el Zoom en un curt període de temps. El fet d’utilitzar des de fa anys Moodle, el Campus Virtual i escriptoris remots també ha fet que aquesta transició pogués ser més immediata.

També es destaca l’aposta que institucionalment s’ha fet per la renovació dels servidors corporatius, que en coincidir amb el període de treball a distància, ha permès poder incrementar aquest servei sense perjudici de l’usuari final. 

Igualment, es destaca el suport tècnic a la posada en marxa d’eDiversity, la renovació del servei d’impressió centralitzada i la contínua però necessària renovació del maquinari que el personal de PAS i PDI usa en el seu dia a dia.