Vés al contingut

Responsable: Coco Vilaseca

 

Fites més destacades durant el curs 2019-2020

  • Signatura de nous convenis. Amb l’objectiu d’augmentar l’oferta de mobilitat dels alumnes de grau universitari, el Campus UManresa ha signat nous convenis dins del marc dels programes Erasmus+ i Sicue. S’ha incorporat Bèlgica com a destí pels alumnes d’Educació Infantil, signant conveni amb la institució Erasmushogeschool Brussel, i Letònia per als alumnes d’ADE, amb la institució Ekonomikas un Kulturas augstskola. Pel que fa al territori espanyol, els estudis de Fisioteràpia i Infermeria incorporen a la seva oferta de destins la Universitat de Saragossa.
  • Enquestes de satisfacció. S’ha aconseguit incrementar el nombre d’enquestes de satisfacció rebudes, tant per part d’alumnes OUT com IN. Aquest era un dels objectius fixats per al curs 2019/2020. Amb el retorn dels alumnes es fixaran nous objectius per als propers cursos i es millorarà aquells punts amb puntuacions més baixes.
  • Mobilitat PAS. Durant el curs 2019/20 s’ha assolit un dels objectius de l’Oficina de Relacions Internacionals des de que som UVic-UCC: incentivar la mobilitat entre el personal del PAS. Àngels Fusté, responsable de Comunicació i Màrqueting, va dur a terme una estada Erasmus+ Formació a la European Academy of Innovation de Timisoara (Romania), on va compartir experiències i coneixements amb altres companys de professió provinents de diferents països europeus.
  • Mobilitat IN durant la pandèmia. La mobilitat IN de dos estudiants d’ADE, provinents d’Itàlia, durant el segon semestre es va veure afectada per la pandèmia. No obstant, cal destacar que ambdós alumnes van continuar els seus estudis a la UManresa de manera online des del seu país d’origen. A més, el seu retorn va ser molt positiu pel que fa al tracte rebut per part de la nostra institució i la qualitat de la formació, tot i la dificultat de la situació.
  • Oficina de Relacions Internacionals (ORI) en pandèmia. Durant la pandèmia l’ORI va teletreballar de manera activa i les reunions mensuals de la Comissió d’Intercanvis es van continuar realitzant de manera online. A més, cal destacar l’adaptació dels coordinadors a la nova situació i com van intentar trobar solucions per a tots aquells alumnes que van veure les seves sol·licituds de mobilitat pel curs 2020/2021 afectades per la covid-19. Les negociacions amb les universitats de destí i la flexibilitat dels nostres estudis ha estat un element clau durant la segona meitat del curs 2019/2020.