Vés al contingut

Responsable: Àngels Fusté Gamisans

 

Fites més destacades durant el 2019-2020

  • La pandèmia per covid-19 i el confinament durant la primavera van obligar a repensar en poques setmanes l’enfocament de la campanya de captació d’alumnat. Les fires es van traslladar a l’entorn virtual i es va desenvolupar un web específic http://portes-obertes.umanresa.cat, que va servir de marc de promoció i realització de les sessions informatives per a futurs estudiants i les seves famílies. Un tour virtual, que recorria les diferents instal·lacions d’UManresa, va substituir les visites presencials que no es podien dur a terme.
  • Disseny de la comunicació del projecte C4S. L’equip de Comunicació i Màrqueting s’ha implicat en el disseny i redacció de l’apartat de comunicació d’un projecte de recerca en el marc del programa europeu Horitzó 2020. Un cop aprovat el projecte, s’ha ocupat del disseny del web del projecte (www.communities-for-sciences.eu/) i de l’elaboració del manual d’estil que ha d’orientar l’estratègia de comunicació per al conjunt del consorci responsable de l’execució del projecte.
  • Renovació dels webs de la Clínica Universitària (www.clinicauniversitaria.cat/) i del CISARC (http://cisarc.umanresa.cat). En tots dos casos s’ha actualitzat el disseny, s’ha millorat el component gràfic i s’ha incorporat un apartat de blog de notícies.
  • Prova pilot de la nova app ULife. L’equip de Comunicació i Màrqueting va col·laborar amb el de Sistemes d’Informació per testar l’aplicació ULife de comunicació interna de la comunitat universitària. Es va dur a terme durant tres mesos (dos dels quals en el marc del confinament) amb estudiants de Fisioteràpia i ADE. L’aprenentatge realitzat durant el període de prova ha estat clau per a la implantació general de l’app al conjunt dels estudiants de grau i CFGS durant el curs 2020-2021.
  • Creació de nous canals de comunicació, entre els quals destaquen: els “Cafès amb UManresa”, entrevistes a través d’Instagram Live l’objectiu de les quals és fer visible el professorat del campus Manresa i divulgar la seva expertesa i la versió en castellà de la newsletter de Simulació SIM News. Durant el confinament, es va posar en marxa el butlletí “A prop en la distància”, amb vídeos en què PDI i PAS compartia el seu coneixement i expertesa amb la resta de la comunitat universitària.