Vés al contingut

Responsable: Betlem Muñoz Gómez-Quintero

 

Fites més destacades durant el 2019-2020

  • Disseny i implementació de la prova pilot d’e-Treball. Aquest projecte es dissenya i s’implementa abans de la pandèmia per covid-19 i compta amb la participació d’una petita mostra de persones a les que se les va facilitar formació i acompanyament tècnic així com eines de suport per poder realitzar tasques en remot. L’objectiu era valorar la seva viabilitat i eficàcia per extrapolar-ne l'aplicació a un col·lectiu més ampli.
  • Durant el confinament GP va donar suport a la institució en el desplegament del teletreball perquè les persones des de casa poguessin treballar en remot (píndoles formatives, pautes i consells de treball, assignació d’objectius, PRL, etc.).
  • Disseny i implementació del protocol de “reconeixement institucional a tota una trajectòria professional”. Juntament amb Comunicació i Màrqueting vam desenvolupar una iniciativa per visibilitzar, reconèixer i agrair a les persones la seva fidelització i compromís amb la institució en dos moments vitals: 25 anys a la FUB i la seva jubilació.
  • Creació del Manual d’Acollida de la FUB, com a eina de socialització, integració i comunicació interna per a les noves incorporacions a la institució. Eina que reforça l’acompanyament que rep la persona durant el seu programa d’Acollida.
  • Iniciatives per a la promoció del desenvolupament professional del PAS, creació i consolidació de la figura de la coordinació d’un departament: establiment d’un itinerari formatiu adhoc i d’ espais per compartir bones pràctiques.