Vés al contingut

03/09/2019

  • Una setantena de mestres d’educació infantil i professors universitaris procedents de Turquia, Alemanya, Dinamarca, Bulgària i Espanya participen a UManresa en activitats formatives sobre l’educació científica a les primeres edats. S’aprofita l’experiència del Lab 0-6 per explorar el rol dels pares en la promoció de l’interès dels infants per la ciència i l’experimentació a casa.

16/10/2019

  • La professora de la Facultat de Ciències de la Salut del campus Manresa, Tània Estapé, és escollida membre de la junta de la Societat Internacional de Psicooncologia (IPOS). La nova junta es constitueix en el decurs del congrés anual de la societat celebrat al Canadà. 

03/03/2020

  • Més de 300 persones assisteixen a les activitats formatives sobre Management Colors a Argentina que imparteixen Valentí Martínez i Òscar Dalmau, director general i director de Nous Projectes de la FUB, respectivament. Management Colors és una eina gamificada de desenvolupament directiu creada pels dos directius juntament amb el consultor Carles Mendieta.

05/03/2020

  • Professores de l’Erasmus Hogheschool Brussels visiten les instal·lacions del Lab 0-6 amb l’objectiu d’establir un acord de col·laboració amb UManresa a l’entorn d’aquest centre per a la promoció de la ciència a les primeres edats.