Vés al contingut

Directora: Teresa Solé Torra

  • Coordinadora del Servei de Fisioteràpia: Olga Borao
  • Coordinador del Servei de Podologia: Xavier Ruiz
  • Coordinadora del Servei de Logopèdia: Ester Rodríguez León

 

Servei de Logopèdia 5.486
Servei de Podologia 5.408
Servei de Fisioteràpia 1.910
Servei de Psicologia 60
Servei de Dietètica i Nutrició 93
Total 12.957

 

Exploracions del Programa de Detecció Precoç de Problemes de Salut en Escolars: 727

Fites més destacades durant el 2019-2020

  • El mes d´octubre 2019, el nou curs comença amb el repte de posar en funcionament el nou CISARC, que ocupa la totalitat de la segona planta de la CU+. S’inicia una fase intensa de visites orientades a donar a conèixer les noves instal·lacions a diferent col·lectius, empreses, institucions...
  • Es posen en marxa dues noves especialitats de tractament dins el servei de Fisioteràpia de la CU+: Fisioteràpia craneomandibular i vestibular, de la mà de dos professors col·laboradors dels estudis de fisioteràpia: Jordi Padrós i Albert Morales; i Fisioteràpia Respiratòria, a càrrec del fisioterapeuta de la casa Rémi Gontié.
  • El repte més gran del 2020 és la tancada brusca de l´activitat assistencial i docent, a causa del confinament per la covid. Durant els primers dies de confinament, la CU+ es buida, cedeix llits, respiradors, aparells d´electrocardiograma, bombes d’infusió... i fa donació de tot el material fungible emmagatzemat. Durant el confinament, els professionals de la CU+ continuen fent seguiment online dels seus pacients, es generen vídeos d´activitat física, vídeo consells de salut, es col·labora com a voluntaris en diferents iniciatives per generar pantalles, tubuladures...
  • A data 11 de maig, la CU+ afronta el repte d´adaptar les instal·lacions per reiniciar l´activitat assistencial postconfinament. És el primer equip de la UVic-UCC en tornar a l´activitat, es creen protocols específics per la CU+, es formen els professionals en les noves mesures i de forma molt progressiva i mesurada, es reprèn l´activitat.
  • La nova realitat fa replantejar algunes activitats assistencials i es creen nous serveis. D’una banda, la modalitat de “logopèdia online”, on el pacient realitza les sessions de logopèdia (individual o grupals) online, amb algunes visites, controls i sessions presencials quan és possible. També es crea un grup d’activitat física postcovid, per a persones amb seqüeles de la covid.