Vés al contingut

Responsable: Gerard Soler Jordana

Fites més destacades durant el 2021-2022

  • Implantació de gestió documental. Seguint l’estratègia de digitalització de la Universitat, s’ha posat en marxa un nou programari encarregat de digitalitzar i emmagatzemar tota la documentació d’interès per a l’organització.
  • S’ha substituït i millorat tota la infraestructura de wifi del Campus UManresa per tal d’oferir a la comunitat universitària la millor connectivitat possible, independentment del tipus d’ús, la mobilitat o el dispositiu que s’utilitzi. També s’ha incorporat al sistema un backup de fibra òptica per donar alta disponibilitat al sistema i donar solució a qualsevol incidència externa a la universitat.
  • S’ha dotat de la infraestructura informàtica necessària tant per als llocs de treball com per a les aules docents del nou edifici (FUB4) per als estudis d’educació i per l’adequació de l’edifici (FUB2) pels estudis d’empresa. 
  • L’element més destacat són les noves pantalles tàctils de gran format de les aules que ofereixen moltes més capacitats per a la docència tant a alumnes com a professors, milloren la qualitat de so i imatge per a les aules i també ofereixen una sostenibilitat energètica molt més gran.
  • S’ha impulsat una nova línia de desenvolupament dins de la unitat de programació per desenvolupar eines educatives mitjançant la gamificació.