Vés al contingut

Responsable: Magda Monserdà Martín

Fites més destacades durant el 2021-2022

  • Aquest curs acadèmic, UManresa ha reorganitzat el seu campus d’acord amb els diferents àmbits d’expertesa: salut, empresa i educació. El departament de Gestió Acadèmica s’ha vist afectat per aquests canvis, atès que s’han desplaçat persones de l’equip a cada un d’aquests edificis. Aquest fet ha comportat la modificació de processos per tal de garantir un bon servei i alhora mantenir una bona coordinació entre totes les persones del departament.
  • Fruit d’aquest mateix canvi de reorganització, s’ha començat a treballar per tal d’incorporar a Gestió Acadèmica els processos acadèmics de formació contínua següents: accés, matrícula, actes, certificats i títols.
  • Durant aquest curs s’ha estat treballant en la revisió dels processos i procediments transversals de Gestió Acadèmica per al Sistema de Garantia Interna de la Qualitat del Campus Manresa.
  • A partir d’aquest curs s’ha assumit per part de Gestió Acadèmica la comercialització de graus i màsters universitaris fent èmfasi a l’atenció al futur estudiant de manera personalitzada.