Vés al contingut

Responsable: Àngels Fusté Gamisans

Fites més destacades durant el 2021-2022

  • El web www.umanresa.cat canvia d’aparença i d’estructura, a partir del 6 de setembre de 2021. La nova estètica adopta la imatge de la resta de llocs web dels centres federats a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. Al llarg del curs, s’avança en la càrrega de nous continguts i, també, en la traducció als diferents idiomes: anglès, francès i italià, a més del català i el castellà.
  • El curs comença amb l’acte de col·locació de la primera pedra de l’edifici FUB4, el 17 de setembre de 2021. El nou equipament es construeix en un temps rècord i els responsables de la UManresa-FUBages en reben les claus, el 10 de març de 2022, de mans de Constructora d’Aro. Tot el procés de construcció queda documentat en un reportatge audiovisual.
  • La posada en marxa de la nova escola bressol Upetita al nou edifici FUB4 requereix l’activació de diferents eines de comunicació i màrqueting per a la seva promoció: nou web www.escolabressolupetita.cat, roda de premsa de presentació, jornada de portes obertes i campanya de difusió a mitjans físics i digitals.
  • El Campus Manresa aposta per fer més visibles els seus àmbits d’expertesa: Educació, Salut i Empresa. Es tradueix en una integració física, amb edificis de referència per a cada un, i organitzativa, amb un treball de coordinació més intens entre els diferents estudis i serveis de la mateixa branca. Aquests canvis requereixen una adaptació de l’estratègia de màrqueting, que desenvolupa elements de diferenciació per a cada eix d’especialització: color identificatiu, argumentari de valors específics, etc.
  • L’equip de comunicació i màrqueting en col·laboració amb l’empresa de jocs intel·ligents Cocolisto desenvolupa una game-movie, que convida els espectadors a resoldre enigmes online al mateix temps que fa un recorregut virtual pels diferents equipaments del Campus Manresa.