Vés al contingut

L’objectiu de l’Àrea de Comunicació Corporativa i Relacions Institucionals (ACCRI) ha estat vetllar per la política comunicativa de la FESS i fer-la efectiva mitjançant els recursos disponibles i les accions més adequades. Durant el curs 2020-2021 aquesta àrea va consolidar el seu principal objectiu que és donar visibilitat i fer conèixer l’activitat que du a terme la Facultat de Medicina. 

La tasca de l’ACCRI s’ha centrat a gestionar tant la comunicació externa com interna de la Facultat de Medicina. La comunicació externa s’ha realitzat a partir de notes de premsa que s’han enviat als mitjans de comunicació i notícies diverses sobre temes d’actualitat, entrevistes a personal docent i reportatges que s’han publicat al web UMedicina i a les xarxes socials pròpies del centre, especialment Twitter i Instagram. Entre les notícies més rellevants del curs 2020-2021 es podria destacar: “La UVic-UCC i la UPC School s’uneixen per impulsar un nou postgrau en Urbanisme i Salut”, “La Facultat de Medicina i l’Ajuntament de Vic inauguren un espai al cementiri per recordar els donants del cos a la ciència”, “La Fundació Althaia incorpora sis docents a la UDT Manresa de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC”. Pel que fa a la comunicació interna, una de les principals accions ha estat la consolidació del Butlletí de Medicina, de publicació periòdica, amb un recull de notícies amb el més destacat de la Facultat, un apartat d’agenda i una entrevista a cada número. Aquest butlletí es dirigeix al PDI i PAS de la Facultat.

A més a més, l’ACCRI ha fet ús de les publicacions internes de la UVic-UCC com ara l’Apunt, el Newsletter que s’envia setmanalment als mitjans de comunicació i l’UCampus per donar visibilitat a esdeveniments i a aspectes singulars de la Facultat com ara el programa de preparació del MIR i l’Avaluació Clínica Objectiva Estructurada (ACOE).

Des d’un punt de vista més general, el curs 2020-21 aquesta àrea també ha participat en l’assessorament i la realització d’un vídeo promocional sobre les Unitats Docents Territorials (UDT) de la Facultat i ha pres part activament en la presentació de la segona edició de la Jornada de Portes Obertes Virtual del mes de març. A més a més, s’ha participat en l’assessorament de la posada en marxa del nou web de la Facultat en el qual s’està treballant actualment. El servei de Protocol d’aquesta àrea també ha participat en l’organització de la inauguració del curs 2020-21 i en la signatura de tres convenis de la FESS amb diferents institucions, el juliol de 2021.