Vés al contingut

Centre Internacional de Formació Contínua

  • Curs d'expert: Cross cultural competence in Health care (Unitat FESS)

Curs d’especialització, emmarcat dins del projecte de recerca Forward (Forward-Formazione, ricerca i Sviluppo di Strategie Community Based), codirigit pel Dr. Carles Blay, i els doctors Carlo Orefice i Alessandra Romano, coordinador i vicecoordinadora, respectivament, del projecte finançat pel Ministeri d'Educació, Universitats i Investigació italià. L’objectiu d’aquest curs ha estat facilitar la integració de la població immigrant. La formació ha estat organitzada conjuntament per la Unitat de Programes Internacionals i la Facultat de Medicina de la UVic-UCC. Ha estat la segona edició del curs i ha comptat amb un total de vint-i-sis alumnes d’arreu del país. Ha tingut lloc del 26 d’octubre al 6 de novembre de 2020, amb una durada de 32 hores, repartides en dues setmanes. Aquest curs expert s’ha fet en línia a causa de la situació derivada de la pandèmia.

  • Màster: Andrologia Clínica (Unitat FESS)

El Màster en Andrologia Clínica, organitzat amb la col·laboració de la Fundació Puigverd, ha tingut com a objectiu proporcionar les competències adequades sobre fisiopatologia de l’aparell reproductor masculí en les diferents etapes de la vida, l’etiologia de les patologies masculines més importants, els mètodes de diagnòstics de classificació d’aquestes patologies, i els principis generals del tractament mèdic i quirúrgic de les malalties andrològiques. Ha estat la quarta edició del màster amb un total d'onze alumnes matriculats. La seva durada és de dos anys, amb un total de 70 ECTS i està estructurat en 1.750 hores per alumne entre sessions teòriques i pràctiques, en modalitat semipresencial.

  • Curs expert: Teràpia amb cèl·lules CAR-T (Unitat FESS)

Curs d’especialització interuniversitari sobre la teràpia Car-T, una de les més avançades en la lluita contra el càncer, coordinat pel Dr. Albert Altés, professor de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC i cap del servei d’Hematologia i Hemoteràpia de la Fundació Althaia. Ha estat la primera edició del curs, amb un total de trenta-vuit alumnes matriculats i amb una dedicació de set mesos entre el novembre de 2020 i el maig del 2021. El curs expert s’ha realitzat en modalitat en línia, a causa de la situació pandèmica.

  • Malaltia Mental i Alteracions de la Conducta en Persones amb Discapacitat Intel·lectual. Del setembre de 2020 al juny de 2021.

Postgrau organitzat amb la col·laboració d’Althaia i Ampans que ha capacitat professionals per dissenyar i aplicar intervencions biopsicosocials a persones amb discapacitat intel·lectual que presenten trastorns de la conducta i malalties mentals. La segona edició del postgrau ha tingut un total de vint-i-un alumnes matriculats en modalitat en línia. El postgrau s’ha realitzat entre el 18 d'octubre de 2020 i el 30 de juny de 2021.