Vés al contingut

Al Departament de Sistemes de la Informació (SSI) s’han fet millores en les àrees de Sistemes i Aplicacions. 

Dins de l’Àrea de Sistemes, s’ha finalitzat el projecte de migració de correu electrònic cap a l’Office 365. En el camp de la seguretat, s'ha implantat la solució de Palo Alto Cortex XDR en tot l’entorn, incorporant la part de docència al seu àmbit d’utilització anterior (PAS/PDI). També s’ha finalitzat la conversió dels sistemes de projecció a les aules a HDMI i s’han començat a implantar KVM de commutació automàtica, que fan que el projector agafi la sortida de vídeo del portàtil en el moment en què es connecta el cable HDMI. 

D’altra banda, s’ha començat el projecte d’actualització de la xarxa wifi amb l’adquisició de 52 punts Aruba AP-515, que tenen una major velocitat de transmissió que els actuals, permeten una major densitat de connexions per node i accepten els estàndards WPA3 i wifi 5 i 6, i incorporen la tecnologia Clearpass de control d’accés a la xarxa. D’altra banda, es continua la tasca de millora de l’equipament de PAS/PDI amb la incorporació de nous iMac en substitució dels models més antics, que s’aniran actualitzant progressivament. Finalment, prosseguim amb la renovació de la infraestructura de xarxa amb l’actualització de 3 switch de planta amb unitats Cisco Catalyst 9200 de 48 ports. 

Per part d’Aplicacions s’ha fet una integració dels formularis de la web amb el CRM, de manera que s’hi incorporen les dades i es procedeix a l’enviament automatitzat de la documentació vinculada a la petició de l’usuari.