Vés al contingut

15/10/2020

La Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) inaugura el curs 2020-2021 amb un acte en format híbrid, durant el qual es lliura la Medalla Institucional a Valentí Junyent, exalcalde de Manresa i expresident del Patronat de la Fundació Universitària del Bages (FUBages), pel seu paper decisiu en el procés de creació de la UVic-UCC, amb campus a Manresa.

25/01/2021

La Fundació “la Caixa” i CaixaBank renoven el seu compromís de suport a la Universitat, amb la signatura d’un acord amb la FUBages per a beques d’estudiants i per donar continuïtat al funcionament del Lab sobre Rodes.

31/12/2020

La FUBages clou el període d’execució del Pla estratègic per al període 2016-2020 amb un elevat grau de compliment. Entre els principals assoliments, hi ha la creació i implantació dels nous graus en Medicina i en Logopèdia semipresencial, la transformació en màsters universitaris del màster en Simulació i del màster en Fisioteràpia, i la consolidació de l’oferta formativa del Centre Internacional de Formació Contínua i del Campus Professional.

28/04/2021

La FUBages presenta el projecte de construcció d’un nou edifici, FUB4 Educació, dedicat en exclusiva a activitats docents, de recerca i de serveis vinculats a l’Educació.

09/06/2021

El cònsol general de França a Barcelona, Olivier Ramadour, i Max Vasseur, director de l’Institut Francès de Barcelona, visiten la FUBages. El diplomàtic s’interessa per la situació de la comunitat d’estudiants francesos que acull la capital del Bages, integrada per més de 500 persones.

30/06/2021

El Patronat de la FUBages aprova modificar els seus Estatuts per tal de recollir la realitat institucional derivada de la federació dels seus centres universitaris a la UVic-UCC. La modificació també ha inclòs canvis adreçats a reforçar la governança de la institució i, en endavant, podrà incorporar més representants de la societat civil, amb l'ampliació del nombre de patrons de vint-i-un fins a un màxim de vint-i-sis.

05/07/2021

La FUBages i ARANS presenten l’acord segons el qual la Clínica Universitària assumeix els serveis que fins ara oferia aquesta entitat. Les dues entitats signen un conveni per donar continuïtat als més de cinquanta anys d’activitat d’ARANS en l’atenció a persones sordes, amb alteracions del llenguatge i capacitat auditiva disminuïda.

06/07/2021

La jornada RIS3 i l’agenda compartida del Bages compta amb la participació de representants de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i la Direcció General d'Innovació de la Generalitat Valenciana, de la Direcció de l'Institut de Biomecànica de València, de la Direcció General de Promoció Econòmica, Competència i Regulació del Departament d’Economia de la Generalitat de Catalunya i del CSIC de la Universitat Politècnica de València. Hi assisteixen amb l’objectiu de conèixer els ecosistemes i projectes d’innovació transformadora que s’impulsen conjuntament des de les entitats integrades en la quàdruple hèlix innovadora del Bages en reptes de salut i social.